Gå til hjemmesiden
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Ansvar
  • Ledige stillinger
  • Finn butikk

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss
  • Om KIWI
  • Presse
  • Kontakt oss

Følg oss

Last ned app

Gå til hjemmesiden

KIWI Norge AS 3414 Lierstranda Postboks 551 Telefon: 32244000

På denne nettsiden benytter vi informasjonskapsler. Les mer om vår personvernerklæring og informasjonskapsler.
  1. Hjem
  2. Oppskrifter
  3. Kalkun
  4. Grillskiver av kalkun med selleri- og blåmuggostsalat

Grillskiver av kalkun med selleri- og blåmuggostsalat

20-40 min
Enkel
Grillskiver av kalkun med selleri- og blåmuggostsalat

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Vinaigrette

  • 1
    Pisk sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
  • 1
    Romtemperer kjøttet og grill det over direkte varme til det har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. La det hvile.
  • 2
    Vend sammen salatmiksen med selleri, fennikel og sjalottløk skåret i tynne skiver.
  • 3
    Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels varme, avkjøl dem og hakk dem grovt. Vend dem i salaten sammen med vinaigretten og blåmuggosten revet i biter og server sammen med kalkunfiletene.