Ingredienser
Vinaigrette
-
2
ts
Dijonsennep
-
1
ss
eplesidereddik, evt. sitronsaft
-
1
ts
honning
-
2
ss
olivenolje
-
0,3
ts
nykvernet pepper
-
1
pk.
Kalkun grillskiver, Prior
-
1
pose
Grønn & Frisk Middelhavs mix
-
3
stilker
stangselleri
-
1
fennikel
-
50
g
blåmuggost
-
1
dl
valnøttkjerner
Slik gjør du
-
Pisk sammen alle ingrediensene og smak til med salt og pepper.
-
Romtemperer kjøttet og grill det over direkte varme til det har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. La det hvile.
-
Vend sammen salatmiksen med selleri, fennikel og sjalottløk skåret i tynne skiver.
-
Rist valnøttene gylne i en tørr stekepanne over middels varme, avkjøl dem og hakk dem grovt. Vend dem i salaten sammen med vinaigretten og blåmuggosten revet i biter og server sammen med kalkunfiletene.