Kalkunmedaljong med kremet spinat og potetmos

Kalkunmedaljong med kremet spinat og potetmos

Lag kalkunmedaljong med spinat og potetmos.

20 min
Middels

Slik gjør du

Kalkunmedaljong med kremet spinat og potetmos

  1. Vask potetene, skjær dem i terninger og kok dem til de er møre. Legg i 1 ss smør, 1 ss melk og sennep og mos potetstappen den er myk og jevn i konsistensen. Tilsett mer melk etter behov og smak til med salt og pepper.
  2. Krydre kalkunmedaljongene med en klype salt og pepper og stek dem i 1 ss smør på middels til høy varme til de er gjennomstekt og har fått en fin stekeskorpe. La dem hvile.
  3. Tørk av stekepannen, tilsett 2 ss smør og finhakket hvitløk. Stek det på middels varme i et par minutter før du legger i spinaten. Rør forsiktig rundt til spinaten har smeltet i pannen og strø over hvetemelet.
  4. Krydre med en klype salt og pepper og hell gradvis i ca. 1 dl melk mens du fortsetter å røre til spinaten har blitt kremete.
  5. Server sammen med potetmosen og kalkunmedaljongene, toppet med litt friske urter.