Litt sunnere gryterett

Velg gryterett etter smak og ønske, eksempelvis meksikansk gryte, italiensk gryte eller orientalsk gryte fra TORO. Hva du tilsetter av ingredienser og råvarer i gryta, og hva du serverer ved siden av, har alt å si for hvor sunt middagen blir.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 1 pose gryterett etter eget valg
  • 500 g blandede grønnsaker (fenikkel, squash, blomkål, brokkoli)
  • 400 g magert kjøtt (kylling, svinekjøtt, kalkun)
  • 1 fullkornsris, pasta eller quinoa

Slik gjør du

  1. Lag gryteretten etter anvisningen på pakken. Dersom du serverer ris ved siden av, følg koketiden på pakken.
  2. Skjær grønnsaker i strimler eller mindre biter. Legg dem i gryten og la det småkoke i 5-10 minutter. Stek eller varm kjøttet i en panne ved siden av før du legger det i gryta sammen med alt det andre.
  3. Server gryten sammen med nykokt ris, pasta eller andre alternativer med fullkorn. Gjerne med en salat til.