Ingredienser
Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot
-
4
stk
kyllingfilet
-
4
stk
hvitløksfedd
skrelte
-
1
bunt
kruspersille
-
olivenolje
-
kvernet salt
-
sort pepper
Coleslaw med eple og sellerirot
-
3
stk
grønne epler
-
0,5
dl
majones
-
2
stk
fennikel
-
1
dl
rømme
-
2
ss
pepperrotpasta
-
3
ss
sellerirot
revet
-
salt
-
pepper
Slik gjør du
-
Lag et snitt i hver filet. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver og
putt de inn i snittet sammen med persille. Pensle filetene med olje,
strø over salt og pepper. Grilles på middels varme i 5-7 minutter på
hver side.
-
Skjær fennikel og eplene i tynne strimler med en skarp kniv eller en
mandolin. Legg i en skål.
-
Rør sammen majones, rømme og pepperrotpasta, smak til med salt og pepper.
Bland sammen med fennikel og epler. Legg på et fat og riv over rikelig med
sellerirot.
-
Server kyllingen med salaten og godt brød.