Sitron-grillet kyllingfilet med gulrot og ingefær

God sommer, vel bekomme!

Ingredienser

Kyllingfilet

  • 1 pakke Tinas Kyllingfilet
  • 1,5 ss honning
  • 1 stk sitron
  • kvernet salt
  • kvernet pepper

Marinert gulrot

  • 4 stk gulrøtter
  • 0,5 skrellet fersk ingefær
  • 2 stk grønne epler
  • 1 dl hakkede cashewnøtter
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk sitron
  • 1 ss honning
  • kvernet salt
  • kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Kyllingfiletene saltes og pepres, grill dem 6-7 minutter på hver side. Pensle på honning og sitronsaft ved slutten av grillingen mens du hele tiden snur kjøttet slik at det trekker til seg smaken.
  2. Marinert gulrot Skrell og strimle gulrøtter og epler i fine lange julienne*-strimler og legg dem i en bolle. Hakk hvitløk, riv ingefær fint og tilsett alle de andre ingrediensene, bland og smaksett gulrotsalaten med salt og pepper.
  3. Del opp kyllingen i skiver og server med marinert gulrot og godt brød.
  4. *Tips! Julienne er kjøkkenspråk for “fine, tynt strimlede grønnsaker”