Ingredienser
Kyllingfilet
-
1
pakke
Tinas Kyllingfilet
-
1,5
ss
honning
-
1
stk
sitron
-
kvernet salt
-
kvernet pepper
Marinert gulrot
-
4
stk
gulrøtter
-
0,5
skrellet
fersk ingefær
-
2
stk
grønne epler
-
1
dl
hakkede cashewnøtter
-
2
fedd
hvitløk
-
1
stk
sitron
-
1
ss
honning
-
kvernet salt
-
kvernet pepper
Slik gjør du
-
Kyllingfiletene saltes og pepres, grill dem 6-7 minutter på hver side. Pensle på honning og sitronsaft ved slutten av grillingen mens du hele tiden snur kjøttet slik at det trekker til seg smaken.
-
Marinert gulrot
Skrell og strimle gulrøtter og epler i fine lange julienne*-strimler og legg dem i en bolle. Hakk hvitløk, riv ingefær fint og tilsett alle de andre ingrediensene, bland og smaksett gulrotsalaten med salt og pepper.
-
Del opp kyllingen i skiver og server med marinert gulrot og godt brød.
-
*Tips! Julienne er kjøkkenspråk for “fine, tynt strimlede grønnsaker”