Ingredienser
Kyllingbryst med karri
-
4
kyllingfileter
-
1
boks
kikerter
kokte
-
3
gulrøtter
-
2
kålrot
-
2
gule løk
-
3
ss
rød karripasta
-
2
bokser
eldorado kokosmelk
-
1
potte
koriander
frisk
-
1
rød chili
-
2,5
ts
fiskesaus/ Blue dragon fish sauce
-
2
lime
saft og revet skall
-
olivenolje
-
salt
-
sort pepper
Slik gjør du
-
Skrell og skjær rotgrønnsaker og løk i store terninger. Fjern frøene fra chilien og skjær den i tynne skiver.
-
Stek løk og grønnsaker i olivenolje i en kjele og tilsett karripastaen og chilien.
-
Hell i kokosmelken og la det småkoke i 10-15 minutter.
-
Ha salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i olivenolje og smør ca. 5-6 minutter på hver side.
-
Smak til karrien med lime, fiskesaus, salt og pepper. Ha i rikelig med frisk koriander.