
Grillet kylling med coleslaw og båtpoteter
En digg og smakfull sommermiddag.
20-40 min
EnkelSlik gjør du
- Romtemperer kyllingen før du skal tilberede den. Ta gjerne ut av kylling én time før du skal lage mat. Er kyllingen frossen kan du legge den i kjøleskapet på morgenen.
- Del vårløkene i to og på tvers, og skjær dem deretter i tynne strimler på langs. Legg dem i isvann til de krøller seg.
- Legg kyllingstykkene jevnt utover en aluminiumsform. Krydre etter eget ønske. Grill dem i formen over indirekte varme til kjernetemperaturen er ca 80 grader og de er gjennomstekt. Vend dem et par ganger underveis. La dem hvile noen minutter før servering.
- Grill båtpotetene etter anvisning på pakken.
- Server kyllingen sammen med coleslaw og poteter, toppet med vårløk. Tips: Har du kylling i fryseren fra før kan fint bruke denne. Kjøp eller lag egen krydderblanding eller marinade etter ønske.