BBQ Kylling vingeklubber med grillet maissalat

BBQ Kylling vingeklubber med grillet maissalat

Her har du en middag som er både kjapp og kjempegod.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

BBQ Kylling vingeklubber med grillet maissalat

  1. Grill kyllingen over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomstekt.
  2. Tørk av maiskolbene og pensle dem med BBQ-saus. Grill maisen til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt.
  3. Stikk en gaffel i en ende av maiskolben, hold den stående mot skjærebrettet og skjær av store flak med maiskorn ved å føre knivbladet langsmed kolben.
  4. Legg dem i en bolle. Del avokadoene i to, fjern steinene, skjær fruktkjøttet i terninger og løft det ut med en skje.
  5. Finhakk chili og koriander, bryt opp Apetinaen i grove smuler og grovhakk peanøttene.
  6. Hell over limesaften og oljen før du vender salaten godt sammen. Server sammen med kyllingvingene.