Ingredienser
-
1
stk
Kyllingbryst
-
1
ts
Chilipulver
-
1
ts
Paprikapulver
-
1
ts
Olivenolje
-
Litt salt
-
1/8 stk Sommerkål
-
0,5
stk
Paprika
-
1/4 brokkoli
-
1
fedd
Hvitløk
-
0,5
stk
Rødløk
-
1
stor spiseskje
Cashewnøtter
-
1
liten bunt
Koriander
Saus
-
1,5
ss
Hoisinsaus
-
0,5
stk
Chili
-
3
ss
Soyasaus
Slik gjør du
-
Kutt kylling i strimler. Ha på krydder og litt salt. La kyllingen ligge i minimum 2-3 timer før den stekes.
Den må ligge kaldt hele tiden.
-
Kutt alle grønnsakene i tynne strimler.
-
Stek kyllingen på høy temperatur i 2-3 minutter. Ha i grønnsakene og stek i ytterligere 1-2 minutter. Ha på sausen, gi det et oppkok. Dryss over cashewnøtter og koriander.
-
Bland sammen hoisinsaus, chili og soyasaus.