Turwok med kylling

Ingredienser

  • 1 stk Kyllingbryst
  • 1 ts Chilipulver
  • 1 ts Paprikapulver
  • 1 ts Olivenolje
  • Litt salt
  • 1/8 stk Sommerkål
  • 0,5 stk Paprika
  • 1/4 brokkoli
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk Rødløk
  • 1 stor spiseskje Cashewnøtter
  • 1 liten bunt Koriander

Saus

  • 1,5 ss Hoisinsaus
  • 0,5 stk Chili
  • 3 ss Soyasaus

Slik gjør du

  1. Kutt kylling i strimler. Ha på krydder og litt salt. La kyllingen ligge i minimum 2-3 timer før den stekes. Den må ligge kaldt hele tiden.
  2. Kutt alle grønnsakene i tynne strimler.
  3. Stek kyllingen på høy temperatur i 2-3 minutter. Ha i grønnsakene og stek i ytterligere 1-2 minutter. Ha på sausen, gi det et oppkok. Dryss over cashewnøtter og koriander.
  4. Bland sammen hoisinsaus, chili og soyasaus.