-
Varm opp grillen. Grill kyllingen først over direkte varme for en fin grillskorpe, deretter ferdig over indirekte varme. Kjøttet kan også stekes i en stekepanne om du ønsker det.
-
Grill kyllingen først over direkte varme for en fin grillskorpe, deretter ferdig over indirekte varme. Kjøttet kan også stekes i en stekepanne om du ønsker det.
-
Skjær agurken og vårløken i tynne skiver på skrått og legg til side.
-
Rør sammen majones og BBQ-saus og smak til med salt og pepper.
-
Bland de tørre ingrediensene i en bakebolle, spe i melken, vannet og oljen og elt deigen godt sammen, gjerne i en kjøkkenmaskin.
-
La den heve på et lunt sted under et fuktig klede eller plastfolie i ca. 30 minutter.
-
Trill ut små boller av deigen, legg dem på et bakepapir og la dem heve i 30 minutter under et klede.
-
Kjevle bollene ut til små ovale disker, pensle en side med litt olje og brett dem sammen med oljen innover. Legg dem tilbake under kledet og hev for siste gang, i 30 minutter.
-
Damp hver brettede bolle i ca. 6 minutter i en bambuskurv eller vanlig dampkjele.
-
Når brødene er ferdig dampet, avkjøler du dem litt før du åpner dem forsiktig og fyller dem med majones, kylling, agurk, vårløk og rødløk.
Server gjerne bunsene toppet med koriander og en limebåt.