-
Visp sammen egg og melk i en stor skål. Riv loffen i grove biter og legg dem i skålen så de får trukket til seg væsken. Tilsett kyllingkjøttdeigen, finhakket hvitløk, salt og pepper. Rør det sammen til en jevn farse. Form til små boller.
-
Sett potetene på kok med litt salt. Mens potetene koker steker du kjøttbollene gylne og gjennomstekte i litt smør og olje.
-
For å lage tomatsalsaen starter du med å lage et lite kryss med en spiss kniv i toppen av tomatene og kok dem veldig raskt i ca. 20 sekunder. Avkjøl dem deretter straks i isvann slik at skallet løsner. Finhakk deretter tomater, løk, fersk chili og koriander. Jo mindre, desto bedre. Legg alt i en skål, skvis over limesaft og smak til med salt.
-
Når potetene er klare heller du av vannet og moser potetene med en gaffel eller potetmoser. Rør inn litt melk og smør, og smak til med salt og pepper. Bland til slutt inn sitronskall, sitronsaft og dill.
-
Server alt sammen på en tallerken og kos deg.