Kylling med bønne- og tomatsalat

Kylling er kjapt og greit å tilberede og passer like godt til hverdags som til fest.

Ingredienser

Kylling med bønne- og tomatsalat

  • 1 pk Kyllingfilet skivet naturell, billig middag til en
  • 0,5 pk Hvite bønner
  • 6 stk Cherrytomater
  • 0,25 stk Rødløk
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 ts Eplesidereddik
  • 1 liten neve Frisk persille
  • 0,5 stk Rød chili
  • Flaksalt og nykvernet pepper
  • Babyleaf

Slik gjør du

  1. Skyll bønnene og legg dem i en bolle sammen med tomatene delt i to og løken skåret i tynne båter. Tilsett 1 ss olje, eddik, finhakket persille og chili, vend det godt sammen og smak til med en klype salt og pepper.
  2. La salaten hvile i 15 minutter før du vender inn salatbladene.
  3. Tørk av kyllingen og krydre den med en klype salt og pepper. Stek den i 1 ss olje på middels til høy varme til den har en fin stekeskorpe og er gjennomstekt.
  4. La den hvile i et par minutter før du serverer den sammen med salaten.