Ingredienser
Kylling med bønne- og tomatsalat
-
1
pk
Kyllingfilet skivet naturell, billig middag til en
-
0,5
pk
Hvite bønner
-
6
stk
Cherrytomater
-
0,25 stk Rødløk
-
2
ss
Olivenolje
-
1
ts
Eplesidereddik
-
1
liten neve
Frisk persille
-
0,5
stk
Rød chili
-
Flaksalt og nykvernet pepper
-
Babyleaf
Slik gjør du
-
Skyll bønnene og legg dem i en bolle sammen med tomatene delt i to og løken skåret i tynne båter. Tilsett 1 ss olje, eddik, finhakket persille og chili, vend det godt sammen og smak til med en klype salt og pepper.
-
La salaten hvile i 15 minutter før du vender inn salatbladene.
-
Tørk av kyllingen og krydre den med en klype salt og pepper. Stek den i 1 ss olje på middels til høy varme til den har en fin stekeskorpe og er gjennomstekt.
-
La den hvile i et par minutter før du serverer den sammen med salaten.