-
Fjern stilken på grønnkålen og riv bladene opp i grove biter i en stor bolle. Hel over 1 ss olje og en klype salt. Masser kålen sammen til den ikke lenger knaser mellom fingrene og fibrene har blitt brutt ned. Sett til side.
-
Varm resten av oljen i en stekepanne på middels til høy varme og stek kjøttdeigen til den er gyllen og nesten gjennomstekt.
-
Hakk løken grovt og ha den i pannen med klype salt. Stek i ytterligere tre minutter, til den er myk og blank. Skru ned varmen til middels.
-
Riv ingefær og skjær chili og hvitløk i tynne skiver. Tilsett sammen med gurkemeie i pannen og stek i 4-5 minutter mens du rører om. Hell i kokosmelk og vann og kok i ytterligere 5 minutter til sausen har tyknet noe. Smak til med salt.
-
Fordel kålen i skåler og topp med curry, hakket koriander, peanøtter og noen båter med lime. Server med lunt nanbrød.