Sitron- og papayamarinert kyllingfilet

Sitron- og papayamarinert kyllingfilet

Frisk, sunn og enkel middag for én.

Ingredienser

  • 1 pk Billig middag for 1, Stekt kyllinfilet, skivet asiatisk
  • 0,3 stk rødløk
  • 1,5 stk appelsin
  • 2 stk gulrøtter
  • 0,5 stk avokado
  • 0,5 ss olivenolje
  • 0,3 ts flaksalt
  • 0,5 pose ruccula
  • 1 neve frisk koriander
  • 1 ss pistasjnøtter, salte
  • 1 stk Mangosalsa

Slik gjør du

  1. Skjær løken i tynne skiver og legg i en bolle med iskaldt vann i 10 minutter mens du tilbereder salaten og griller. Dette gjør løken ekstra sprø og mildner smaken. Skjær vekk skallet og den hvite hinnen på 1 appelsin og skjær ut båtene. Riv gulrøttene i tynne skiver på langs, med en mandolin eller en ostehøvel. Del avokadoen i to, fjern stenen og løft ut fruktkjøttet med en stor skje. Skjær i skiver. Riv skallet og klem ut juicen av den halve appelsinen og bland sammen med olje og salt. Dander salaten på et serveringsfat, inkludert rucculaen, og vend inn dressingen. Legg på stekte kyllingskiver og topp med grovhakket pistasj og koriander.