Skivet kyllingfilet med selleri- og eplesalat med peanøtter

Skivet kyllingfilet med selleri- og eplesalat med peanøtter

Kjapp, enkel og sunn middag for én.

Ingredienser

  • 1 pk Billig middag for 1, Kyllingfilet, sitron og papaya
  • 1 stilk selleri
  • 1 stk vårløk
  • 0,3 stk rød chili
  • 0,5 stk ekstra sprøtt grønt eple
  • 0,5 stk ekstra sprøtt rødt eple
  • 0,5 dl frisk persille, lett sammenklemt
  • 0,5 dl peanøtter, salte
  • 0,3 dl olivenolje
  • 0,5 ts Dijon-sennep
  • 0,5 ss sitronsaft
  • flaksalt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Grill kyllingen i ca. 2 minutter på hver side over direkte varme, deretter til den er gjennomstekt over indirekte varme, ca. 5-10 minutter. Del den ev. i skiver før du griller den, så går det raskere.
  2. Snitt selleri, vårløk, chili og epler i tynne skiver. Grovhakk persille og peanøtter. Pisk sammen olje, sennep og sitronsaft og smak til med salt og pepper.