Skivet kyllingfilet med selleri- og eplesalat med peanøtter

En rask, god og litt sunnere middagsrett.

Ingredienser

  • 1 pk 1 Kyllingfilet
  • 1 stilk selleri
  • 1 stk vårløk
  • 0,3 stk rød chili
  • 0,5 stk Grønt eple
  • 0,5 stk ekstra sprøtt rødt eple
  • 0,5 dl frisk persille, lett sammenklemt
  • 0,5 dl peanøtter, salte
  • 0,3 dl olivenolje
  • 0,5 ts Sennep Dijon
  • 0,5 ss sitronsaft
  • flaksalt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Grill kyllingen i ca. 2 minutter på hver side over direkte varme, deretter til den er gjennomstekt over indirekte varme, ca. 5-10 minutter. Del den ev. i skiver før du griller den, så går det raskere. Du kan også steke kyllingen i en stekepanne om ønskelig.
  2. Snitt selleri, vårløk, chili og epler i tynne skiver. Grovhakk persille og peanøtter. Pisk sammen olje, sennep og sitronsaft og smak til med salt og pepper.
  3. Legg kyllingen på en tallerken, deretter salaten. Hell over litt av dressingen og server. Tips: Ha gjerne skålen med dressing tilgjengelig slik at man kan forsyne seg av mer om man ønsker.