Litt sunnere taco

Kyllingtaco med avokado-coleslaw er et litt sunnere og godt alternativ til den tradisjonelle fredagstacoen.

Ingredienser

Kyllingtaco

  • 1 pk Strimlet kylling
  • 1 pk Fajita-kryddermiks
  • 1 pk Tacolefser
  • 1 stor neve Frisk koriander

Avokado-coleslaw

  • 2 stk Avokadoer
  • 1 ts Honning, kan sløyfes
  • 2 stk Lime
  • 2 stk Gulrøtter
  • 1/8 stk Hodekål
  • Flaksalt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Stek kyllingstrimlene og krydre med fajitamiksen etter anvisning på pakken.
  2. Mos avokado og bland den sammen med honning og limesaft. Riv gulrøttene grovt og snitt hodekålen løvtynt. Vend alt sammen og smak til med salt og pepper.
  3. Varm opp tacoefsene og fyll dem med avokado-coleslaw, stekt kylling og topp koriander. Server gjerne sammen med en limebåt.