Ingredienser
Kyllingtaco
-
1
pk
Strimlet kylling
-
1
pk
Fajita-kryddermiks
-
1
pk
Tacolefser
-
1
stor neve
Frisk koriander
Avokado-coleslaw
-
2
stk
Avokadoer
-
1
ts
Honning, kan sløyfes
-
2
stk
Lime
-
2
stk
Gulrøtter
-
1/8 stk Hodekål
-
Flaksalt og nykvernet pepper
Slik gjør du
-
Stek kyllingstrimlene og krydre med fajitamiksen etter anvisning på pakken.
-
Mos avokado og bland den sammen med honning og limesaft. Riv gulrøttene grovt og snitt hodekålen løvtynt. Vend alt sammen og smak til med salt og pepper.
-
Varm opp tacoefsene og fyll dem med avokado-coleslaw, stekt kylling og topp koriander. Server gjerne sammen med en limebåt.
-
-
-
-