Ingredienser
-
2
Auberginer
-
2
Søtpotet
-
2
ss
Olivenolje
-
4
Tomater, store
-
2
Sjalottløk
-
1
blokk
Fetaost
-
1
neve
Timian
-
1
Pepper sort
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 220 grader.
Skjær aubergine i tykke skiver. Skrell søtpotet og skjær i tynne skiver. Ha grønnsakene i en ildfast form eller stekepanne som tåler ovn og drypp over olivenolje. Snu på grønnsakene slik at de dekkes av olje. Finhakk tomater. Ha dem i en sil og la dem renne av.
-
I mellomtiden: Finhakk sjalottløk, ha i en bolle med fetaost og timianblader. Mos med en gaffel, smak til med pepper. Ha tomatene over aubergine og søtpotet. Bre fetaost-blandingen på toppen. Stek alt i ovnen i ca 15 min.