Ingredienser
Dette trenger du
-
0,5
dl
linfrø
-
2
stk
egg
-
1
dl
solsikkekjerner
-
2
dl
gresskarkjerner
-
1
dl
mandel
-
2
dl
rosiner
-
0,5
dl
vann
-
50
g
mørk sjokolade
Slik gjør du
-
Bland sammen egg og linfrø. La det stå i kjøleskapet i 2 timer. Ha i solsikkekjerner og gresskarkjerner. Kjør mandler til mel i en blender. Ha i rosiner og vann og kjør blenderen 30 sekunder til. Ha så i frøblandingen. Form røren til en flat kake. Del den i tykke “bars” med en kniv og fordel dem utover en stekeplate med bakepapir. Stek i ovnen på 60 grader i ca. 2 timer. Avkjøl barene på rist. Smelt sjokolade i vannbad. Hell sjokoladen over frøbarene med en skje. La barene stå til avkjøling i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.