Minigulrotkaker med kokos

Små porsjonskaker med masse smak.

Ingredienser

Minigulrotkaker med kokos

  • 125 g smør
  • 200 g sukker
  • 3 stk egg
  • 250 g hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 0,3 stk muskatnøtt
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 50 g kokosmasse
  • 200 g revne gulrøtter

Ostekrem med lime

  • 200 g kremost
  • 3 ss honning
  • 0,5 stk lime
  • 4 ss gresskarkjerner, ristet

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 190 grader
  2. Pisk smør og sukker luftig. Deretter pisker du inn ett egg om gangen.
  3. Bland siktet hvetemel, bakepulver, krydder og revet muskatnøtt. Bland melblandingen og yoghurten med smørkremen. Rør så inn kokos og de revne gulrøttene i deigen.
  4. Fordel røren i muffinsformer og stek kakene i 20-25 minutter. Kjøl dem ned etter steking.
  5. Bland ingrediensene til kremen og bre den over kakene. Dryss med ristede gresskarkjerner og revet limeskall.