Grillet ytrefilet gremolata med søtpotet og chévretortilla

Grillet ytrefilet gremolata med søtpotet og chévretortilla

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Tortilla

  1. Skrell søtpotet og skjær dem i ca 1/2 cm tykke skiver. Skjær løk i store båter.
  2. Brun søtpotet og løk i litt olivenolje i ca 10 minutter.
  3. Ha det i en bolle, smuldre i ost og klipp over persille. Salte og pepre.
  4. Visp egg i en annen bolle og hell røren over søtpotetblandingen.
  5. Varm olje i stekepannen, og hell i blandingen. La det steke på middels varme i ca 15 minutter til tortillaen er gyllenbrun.

Gremolata

  1. Finhakk persillen og bland med sitronskallet. Riv i hvitløken - ferdig!

Ytrefilet

  1. Salte og pepre kjøttet. Grill kjøttet et par minutter på hver side, legg det på fat og strø gremolataen over.