Ingredienser
Strimlet storfe med tagliatelle og grana padano
-
600
g
Strimlet storfe
-
Tagliatelle til 4 pers
-
20
g
Smør
-
2
fedd
Hvitløk
-
0,5
Squash
-
2
pk
Cherrytomat
-
2
ss
Olivenolje
-
0,5
glass
Sort oliven
-
1
neve
Frisk oregano eller annen valgfri urte
-
Salt
-
Pepper
-
0,5
pose
Ruccula salat
-
75
g
Grana padano parmesan
Slik gjør du
-
Kok pasta som anvist på pakken. Varm en stor stekepanne med litt smør. Grovhakk hvitløk. Stek kjøtt og hvitløk i 2 minutter. Del squash i strimler og ha i pannen sammen med hele cherrytomater. Drypp over litt olivenolje og la alt surre i 5 min eller til tomatene har blitt litt myke. Tilsett oliven, oregano og en halv pose ruccola. Salte og pepre. Fordel pasta i 4 dype skåler/tallerkener, ha kjøtt- og tomatsaus over. Server
med høvlet Grana Padano og nykvernet pepper.