Asiatisk biffsalat

Asiatisk biffsalat

Med grønne druer, ingefær og peanøtter.

20 min
Middels

Slik gjør du

  1. Salte og pepre mørbradfileten, hell over litt olivenolje, og grill den over direkte varme i 10 minutter. Snu med jevne mellomrom så alle sidene blir godt brunet. Flytt deretter kjøttet over på indirekte varme og fortsett å grille i 10 minutter, til kjernetemperaturen er 58-60 grader. Del druene i to og reddikene i tynne skiver. Bruk en ostehøvel eller mandolin til å skjære tynne skiver squash og agurk. Legg alt på et fat. Skyll salaten, riv den i biter og anrett den på toppen.

Dressing

  1. Riv hvitløk, ingefær og løk i en skål. Rør inn sukker, limesaft, soyasaus, sesamfrø og olivenolje. Smak til med nykvernet pepper. Vend dressingen inn i salaten. Skjær opp entrecôten i skiver og legg de oppå salaten. Dryss til slutt over finhakkede peanøtter.