Aspargessalat med ytrefilet av storfe, ruccola og parmesan

Aspargessalat med ytrefilet av storfe, ruccola og parmesan

Mager og sunn middags- eller lunsjsalat. 366 kcal per porsjon.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe
  • 1 ss olje
  • 2 fedd hvitløk
  • 4 skiver gammelt brød
  • 1 bunt asparges
  • 1 pose ruccola
  • 50 g parmesan
  • sort pepper

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kjøttet. Varm en panne med litt olje og surr kjøttet sammen med to knuste hvitløksfedd. For å sjekke at kjøttet er passe stekt, kan du trykke på det med fingeren. Hvis det har samme motstand som når du trykker på nesetippen din er kjøttet medium stekt. Ta kjøttet ut av pannen og la det hvile. Del brødet i småbiter og stek det gyllent i samme panne som kjøttet. Kok asparges i 2 min. Fordel asparges, ruccula og brødkrutonger på et fat. Skjær kjøttet i tynne skiver og ha over grovrevet parmesan og sort pepper.