Entrecôte med grillet vårløk og chimichurri
Chimichurri, som er en kald urtesaus, smaker fantastisk til biff. Prøv selv.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Entrecôte med grillet vårløk og chimichurri-saus
- Finhakk persille og chili. Fjern frøene dersom du ønsker det mindre sterkt. Tilsett olje, sitronsaft, oregano, 1 teskje flaksalt og en halv teskje pepper. La sausen hvile mens du tilbereder resten.
- Fjern røttene på vårløken. Tørk godt av kjøttet og pensle kjøttet og og vårløken med olje. Strø over salt og pepper.
- Grill kjøttet først over direkte varme for å få en fin stekeskorpe på begge sider og stek det deretter ferdig over indirekte varme. Grill vårløken over indirekte varme til den har myknet litt og fått fine grillstriper.
- Server med ruccula, lune brød og chimichurri.