Middelhavsmarinert ytrefilet av svin med gresk salat

Middelhavsmarinert ytrefilet av svin med gresk salat

Billig grillmiddag for én person.

Ingredienser

  • 1 pk Billig middag for 1, Svin ytrefilet, middelhavsmarinert
  • 0,3 stk agurk
  • 1 stk tomat
  • 0,3 stk rød paprika
  • 0,3 stk rødløk
  • 0,3 dl svarte oliven
  • 0,3 dl olivenolje + ekstra til servering
  • 1,5 ss eplesidereddik
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 0,5 ts finrevet sitronskall
  • 0,3 ts flaksalt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 0,3 pk fetaost

Slik gjør du

  1. Tørk av overflødig marinade og grill kjøttet i 3-5 minutter på hver side over direkte varme. Skrell agurken og del den først i to, på langs, deretter i skiver. Skjær tomatene og paprikaen i grove båter og løken i skiver. Legg alt i en bolle sammen med olivenene. Tilsett olje, eddik, oregano, sitronskall, salt og pepper og vend alt sammen. Legg på fetaosten til slutt og dryss over ekstra olivenolje og oregano.