Mørbrad pepperbiff med grillet asparges og mynteolje

Mørbrad pepperbiff med grillet asparges og mynteolje

Lag hele middagen på grillen.

Ingredienser

Mørbrad pepperbiff med grillet asparges og mynteolje

  • 1 pk Billig middag for 1 Storfe mørbrad pepperbiff
  • 4-5 stk Asparges
  • 3 ss Olivenolje
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 1 liten neve Frisk mynte
  • 0,5 stk Sitron

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen. Grill kjøttet over direkte varme i 2-3 minutter på hver side. Ikke snu det før det lett slipper risten - du ønsker en god stekeskorpe.
  2. Brekk av og kast den nederste delen på hver aspargesstilk. Pensle dem med litt olje, strø over salt og grill dem over direkte varme i 2-3 minutter på hver side.
  3. Rør sammen 1 ss olivenolje, finhakket mynte og saften av sitronen og hell det over aspargesen før servering.