-
Sett stekeovnen på 200C (varmluft). Skrell og kutt rotgrønnsakene i grove biter før de vendes i olje salt og pepper. Legg dem i en ildfast smurt form og bak dem i ovnen i ca. 20 min. Dryss over finhakket persille når de er ferdige.
-
Ha yoghurten i et kaffefilter og sil den av for en tykkere konsistens. Riv eplene på et rivjern og press ut litt av saften. Rør sammen yoghurt, finhakket hvitløk, lime, salt og pepper. Vend inn eplene
-
Stek kjøttet i nøytral olje på høy varme til det har fått fin stekeskorpe på begge sider. Sett ned varmen og stek videre i 3-4 minutter, til kjøttet er gjennomstekt. (Hvis du vil sjekke med et steketermometer skal kjernen være minimum 60 grader.) La det hvile i noen minutter før servering.
-
Dander grønnsakene på tallerkene og legg på pepperbiffen, så en god klatt med epletzatziki.