Bønnesalat tacostyle

370 kcal pr porsjon

Ingredienser

Bønnesalat

  • 400 g Karbonadedeig
  • 1 bunt vårløk
  • 1 pakke cherrytomater
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts cummin
  • 1 ts cayennepepper
  • 1 ts karri
  • 1 boks kikerter
  • 1 boks kidneybønner
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 boks mais
  • 1 potte frisk koriander
  • olivenolje
  • 2 dl matyoghurt

Slik gjør du

  1. Finhakk vårløk. Del tomatene på midten. Stek kjøttdeigen sammen med hakket hvitløk og krydder. Bland sammen kikerter, tomater, bønner, salat, mais og vårløk med litt olivenolje og frisk koriander. Legg det utover et fat og fordel kjøttet over. Server med litt kald syrlig yoghurt.
  2. Rester: LOMPETACO
Lag en wrap med speltlompe, fyll med bønner, ris og kjøtt, eller annet du har i kjøleskapet, f.eks rødløk eller avokado. Smaker godt sammen med kalde kyllinglår.
    Rester: LOMPETACO Lag en wrap med speltlompe, fyll med bønner, ris og kjøtt, eller annet du har i kjøleskapet, f.eks rødløk eller avokado. Smaker godt sammen med kalde kyllinglår.
  3. Rester: TACOSALAT MED RIS
Bland restene fra middagen med kokt ris og litt ekstra salat.
    Rester: TACOSALAT MED RIS Bland restene fra middagen med kokt ris og litt ekstra salat.