Ingredienser
Grillspyd
-
14
skiver
bacon
-
500
gr
Karbonadedeig
-
100
gr
Philadelphia
-
1
ss
Ingefær
reven
-
1
ss
Koriander
hakket frisk
-
1
stk
Chili
finhakket, rød
-
1
ts
Salt
-
1,5
dl
Svisker
stenfri
-
1
stk
Kesam original
-
grillpinner eller trespyd
legges i vann i 10 minutter
Slik gjør du
-
Legg grillspydene i kaldt vann, så de tåler varmen bedre når de grilles. Hakk sviskene.
Bland kjøttdeigen med alle ingrediensene og smak til.
-
Form små, avlange kjøttboller og dekk de helt med bacon. Pass på at du former kjøttdeigen
rundt spydet så de blir jevne og fine på oversiden.
-
Grill et par minutter på hver side, eller stek i ovnen på 200 grader i en ildfast form
i ca. 10-15 minutter.
-
Serveres med blandet salat og en klatt kesam.