Pølse med hurtigsyltet agurk

Velg hvilken pølse du selv vil ha, men oppskriften på denne raske, syltede agurken vil du ikke gå glipp av!

Ingredienser

Hurtigsyltet agurksalat

  • 1 agurk
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss Eplecidereddik
  • 1 chili
  • 0,5 En halv lime, saften
  • Fersk dill til pynt
  • Salt og pepper til smak
  • 2 Folkets Classic bratwurst eller annen pølse

Slik gjør du

  1. Kutt agurkene i tynne strimler eller skiver, bruk gjerne mandolin hvis du har. Legg dem i en skål. Finhakk hvitløk og chili, hakk dill og strø det over agurkene sammen med salt og pepper. Hell eddik over og bland godt sammen. Agurkene skal trekke i kjøleskapet i en time. Press limesaft og strø over dill til pynt før servering.
  2. Grill eller varm pølsene som anvist på pakken. Mot slutten legger du pølsebrødene på indirekte varme på grillen, eller varmer de lett i en tørr stekepanne.
  3. Server pølsene i brød, med den hurtigsyltede agurken på toppen.