Ingredienser
Hurtigsyltet agurksalat
-
1
agurk
-
1
fedd
hvitløk
-
4
ss
Eplecidereddik
-
1
chili
-
0,5
En halv lime, saften
-
Fersk dill til pynt
-
Salt og pepper til smak
-
2
Folkets Classic bratwurst eller annen pølse
Slik gjør du
-
Kutt agurkene i tynne strimler eller skiver, bruk gjerne mandolin hvis du har. Legg dem i en skål. Finhakk hvitløk og chili, hakk dill og strø det over agurkene sammen med salt og pepper. Hell eddik over og bland godt sammen. Agurkene skal trekke i kjøleskapet i en time. Press limesaft og strø over dill til pynt før servering.
-
Grill eller varm pølsene som anvist på pakken. Mot slutten legger du pølsebrødene på indirekte varme på grillen, eller varmer de lett i en tørr stekepanne.
-
Server pølsene i brød, med den hurtigsyltede agurken på toppen.