Kjøttpølse med salat av ovnsbakte grønnsaker
Denne pølsemiddagen passer for hele familien.
Slik gjør du
-
Forvarm ovnen til 220 grader.
-
Del paprikaene i to, fjern kjernene og frøene og skjær dem i tynne staver. Del tomatene i to og skjær squashen i diagonale skiver på ca. 1 cm. Legg grønnsakene på en bakepapirkledd stekeplate, hell over 1 ss olje og en klype salt og spre dem godt utover. Stek dem i ovnen til de har blitt myke og fått litt farge, ca. 20 minutter.
-
Varm opp 1 ss olje på middels til høy varme i en panne. Skjær pølsene i diagonale skiver og stek dem til de er gjennomvarme.
-
Finhakk løken og bland den sammen med eddik, sennep, 2 ss olje og en klype salt og pepper. Vend grønnsakene sammen med spinatbladene og dressingen og server ved siden av pølsene.