Kjøttpølse med salat av ovnsbakte grønnsaker

Kjøttpølse med salat av ovnsbakte grønnsaker

Denne pølsemiddagen passer for hele familien.

Ingredienser

Kjøttpølse med salat av ovnsbakte grønnsaker

  • 1 pakke Go’ og mager kjøttpølser
  • 4 ss olivenolje
  • 2 stk paprikaer
  • 2 pakker cherrytomater
  • 1 stk squash
  • 0,25 stk gul løk
  • 2 ts hvitvinseddik
  • 1 ts Dijon-sennep
  • flaksalt
  • nykvernet pepper
  • 1 pose babyspinat

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220 grader.
  2. Del paprikaene i to, fjern kjernene og frøene og skjær dem i tynne staver. Del tomatene i to og skjær squashen i diagonale skiver på ca. 1 cm. Legg grønnsakene på en bakepapirkledd stekeplate, hell over 1 ss olje og en klype salt og spre dem godt utover. Stek dem i ovnen til de har blitt myke og fått litt farge, ca. 20 minutter.
  3. Varm opp 1 ss olje på middels til høy varme i en panne. Skjær pølsene i diagonale skiver og stek dem til de er gjennomvarme.
  4. Finhakk løken og bland den sammen med eddik, sennep, 2 ss olje og en klype salt og pepper. Vend grønnsakene sammen med spinatbladene og dressingen og server ved siden av pølsene.