Kjøttpølse med salat av ovnsbakte grønnsaker

Denne pølsemiddagen passer for hele familien.

Ingredienser

Kjøttpølse med salat av ovnsbakte grønnsaker

  • 1 pakke Go’ og mager kjøttpølser
  • 4 ss olivenolje
  • 2 stk paprikaer
  • 2 pakker cherrytomater
  • 1 stk squash

Dressing

  • 0,25 stk Gul løk
  • 2 ts Hvitvinseddik
  • 1 ts Dijon-sennep
  • 4 ss Olje
  • Salt og pepper
  • 1 pose Ruccula

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220 grader.
  2. Skjær paprikaene i tynne staver. Del tomatene i to og skjær squashen i diagonale skiver på ca. 1 cm.
  3. Legg grønnsakene på en bakepapirkledd stekeplate, hell over 1 ss olje og en klype salt og spre dem godt utover. Stek dem i ovnen til de har blitt myke og fått litt farge, ca. 20 minutter.
  4. Varm opp 1 ss olje på middels til høy varme i en panne. Skjær pølsene i diagonale skiver og stek dem til de er gjennomvarme.
  5. Finhakk løken og bland den sammen med eddik, sennep, olje og en klype salt og pepper.