Ost- og baconpølser med syltet rødløk og grillpotetsalat

Klar for pølsefest? Server dem med syltet rødløk og potetsalat.

Ingredienser

Ost- og baconpølser

  • 2 stk Pølsebrett Ost og Bacon, 300 g

Syltet rødløk

  • 1 stk Rødløk
  • 0,5 dl Eplesidereddik
  • 1 dl Sukker
  • 2 dl Vann

Servering

  • 1 pk Lompe eller brød
  • 1 pose Babyleaf
  • 1 pk Grillpotetsalat
  • Sennep

Slik gjør du

  1. Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme. Dersom du serverer brød – varm dem raskt på grillen først.
  2. Server pølsene i lompe eller brød, med baby leaf, grillpotetsalat, sennep og syltet rødløk.
  3. Skrell og del løken i to på langs. Skjær den i tynne skiver og legg den på et glass eller i en skål.
  4. Gi resten av ingrediensene et kjapt oppkok i en liten kjele, rør om til sukkeret har smeltet og hell laken over løken. La stå i 20 minutter før servering.