Ingredienser
Dette trenger du
-
2
stk
Pølsebrett Ost og Bacon, 300 g
-
1
pakke
Lompe eller brød
-
1
pose
Babyleaf
-
1
pakke
Grillpotetsalat
-
1
flaske/boks
Sennep
Syltet rødløk
-
1
stk
Rødløk
-
0,5
dl
Eplesidereddik
-
1
dl
Sukker
-
2
dl
Vann
Slik gjør du
-
Start med den syltede rødløken ved å skrelle og dele løken i to på langs. Skjær den i tynne skiver og legg den på et glass eller i en skål. Gi resten av ingrediensene et kjapt oppkok i en liten kjele, rør om til sukkeret har smeltet og hell laken over løken. La det marinere mens du forbereder resten. Har du ekstra tid kan løken fint stå over natten, da den har holdbarhet på ca én uke i lufttett glass eller boks.
-
Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme. Dersom du serverer brød varmer du dem raskt på grillen rett før servering.
-
Server pølsene i lompe eller brød, med baby leaf, grillpotetsalat, sennep og syltet rødløk på toppen.