Pølser med syltet rødløk og grillpotetsalat

Uansett om du vil ha en digg og enkel pølsemiddag, eller skal du ha stor pølsefest, gir denne oppskriften det lille ekstra.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 2 stk Pølsebrett Ost og Bacon, 300 g
  • 1 pakke Lompe eller brød
  • 1 pose Babyleaf
  • 1 pakke Grillpotetsalat
  • 1 flaske/boks Sennep

Syltet rødløk

  • 1 stk Rødløk
  • 0,5 dl Eplesidereddik
  • 1 dl Sukker
  • 2 dl Vann

Slik gjør du

  1. Start med den syltede rødløken ved å skrelle og dele løken i to på langs. Skjær den i tynne skiver og legg den på et glass eller i en skål. Gi resten av ingrediensene et kjapt oppkok i en liten kjele, rør om til sukkeret har smeltet og hell laken over løken. La det marinere mens du forbereder resten. Har du ekstra tid kan løken fint stå over natten, da den har holdbarhet på ca én uke i lufttett glass eller boks.
  2. Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme. Dersom du serverer brød varmer du dem raskt på grillen rett før servering.
  3. Server pølsene i lompe eller brød, med baby leaf, grillpotetsalat, sennep og syltet rødløk på toppen.