Paprika & Chilipølser i pinnebrød med urter og salat

Her får du en mer avansert variant av pølser med pinnebrød. Lag den gjerne uten urter og med vanlige pølser til barna.

Ingredienser

Pølser i pinnebrød

  • 2 pk Paprika & Chilipølse fra Prior
  • 1 fedd Hvitløk
  • 3-4 stilker Frisk rosmarin
  • 8 dl Hvetemel
  • 1 ts Salt
  • 2 ss Sukker
  • 4 ts Bakepulver
  • 0,5 dl Olivenolje
  • Ca. 3,5 dl Vann

Salat

  • 1 pk Babyleaf
  • 1 pk Romanticatomater
  • 0,5 stk Rødløk
  • 0,5 stk Sitron
  • 2 ss Olivenolje
  • Flaksalt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk og rosmarinblader og bland sammen med mel, salt, sukker og bakepulver.
  2. Rør inn olje og vann til du har en smidig deig.
  3. Tvinn tynne pølser av deigen og snurr dem rundt pølsene. Grill dem over indirekte varme til brødene er gjennomstekt og pølsene er varme – snu dem ofte.
  4. Server sammen med salaten.
  5. Vend sammen salatblader, tomater skåret i to og rødløk skåret i tynne båter. Hell over sitronsaft og olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og vend det sammen.