Pølser med selleri- og eplesalat

Inviter til pølsefest eller lag pølsefest for deg selv. Pølser blir aldri feil!

Ingredienser

  • Gilde Pølsebrett ost og bacon

Selleri- og eplesalat

  • 4 stilker Stangselleri
  • 3 stk Vårløk
  • 1 stk Rød chili
  • 2 stk Røde, syrlige epler
  • 2 ss Sitronsaft
  • Flaksalt og nykvernet pepper
  • 1 dl Salte peanøtter
  • 1 neve Frisk bladpersille
  • Ca, 0,5 dl Olivenolje

Slik gjør du

  1. Varm opp grillen. Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme og server med selleri- og eplesalat.
  2. Snitt selleri, vårløk og chili i tynne skiver på skrått. Fjern frøene og den hvite hinnen på chilien først dersom du vil mildne smaken.
  3. Del eplene i to, fjern kjernehuset og skjær dem i tynne skiver. Vend det godt sammen med sitronsaft og en god klype salt og pepper.
  4. Grovhakk peanøttene og persillen og vend det inn i salaten. Hell over oljen og avslutt med litt ekstra salt og pepper, samt selleribladene.