Ingredienser
-
Gilde Pølsebrett ost og bacon
Selleri- og eplesalat
-
4
stilker
Stangselleri
-
3
stk
Vårløk
-
1
stk
Rød chili
-
2
stk
Røde, syrlige epler
-
2
ss
Sitronsaft
-
Flaksalt og nykvernet pepper
-
1
dl
Salte peanøtter
-
1
neve
Frisk bladpersille
-
Ca, 0,5 dl Olivenolje
Slik gjør du
-
Varm opp grillen. Grill pølsene over direkte varme til de er gjennomvarme og server med selleri- og eplesalat.
-
Snitt selleri, vårløk og chili i tynne skiver på skrått. Fjern frøene og den hvite hinnen på chilien først dersom du vil mildne smaken.
-
Del eplene i to, fjern kjernehuset og skjær dem i tynne skiver. Vend det godt sammen med sitronsaft og en god klype salt og pepper.
-
Grovhakk peanøttene og persillen og vend det inn i salaten. Hell over oljen og avslutt med litt ekstra salt og pepper, samt selleribladene.