Juleskinke med potetsalat

Serveres til frokost eller lunsj. Du kan også strimle rester av skinken og ha den på pizza, i pitabrød eller i en salat.

Ingredienser

Juleskinke

  • 1 Juleskinke Beregn ca 150 g per person for en hel porsjon

Potetsalat

  • 600 g kokte, skrelte poteter
  • 2 dl Grønne druer
  • 2 ss Kapers
  • 1 potte Persille
  • 3 ss Majones
  • 1 ss Pepperrot fra tube
  • 2 ss Creme fraiche
  • Salt og pepper etter smak

Slik gjør du

  1. Skrell og kok potetene myke. La de avkjøles og del de så i mindre biter.
  2. Del druene på midten. Ha poteter, druer og kapers i en bolle. Ha i finhakket persille, majones, pepperrot og crème fraîche. Smak til med salt og pepper. Tilsett gjerne litt av laken fra kapersen, så blir potetsalaten frisk og syrlig.
  3. Skjær skinken i skiver og server med potetsalat.