Ingredienser
Nakkekoteletter
-
4
Nakkekoteletter
-
3
Søtpoteter
-
2
ss
Nøytral olje
-
1
potte
Persille
-
3
Sjalottløk
-
1
fedd
Hvitløk
-
1
ts
Chili finhakket eller et knivsodd cayennepepper
-
1
dl
Olivenolje
-
1
Sitron saft og skall
-
Salt
-
Pepper
-
10
g
Smør
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 220 grader.
Skrell søtpoteter og del i tykke skiver. Ha i en ildfast form og drypp over litt olje. Stek i ovn i ca 25 min.
-
I mellomtiden lager du chimmichurri: Finhakk persille, sjalottløk og hvitløk. Bland i chili eller cayennepepper. Tilsett olivenolje, skall og saft fra 1 sitron. Smak til med salt og pepper.
-
Varm en panne med litt olje og stek nakkekoteletter på høy varme, ca 5 min på hver side. La kjøttet hvile i pannen etter at den er trukket av platen. Server kjøttet med ovnsbakte søtpotetskiver, frisk og syrlig chimmichurri og ev. litt salat.