Tortilla med strimlet svin, salat, ris og pesto

Med fullkornsris og salat lager du denne middagen på under 20 minutter. For oppskrift på pesto, søk etter «hjemmelaget urtepesto» i søkefeltet øverst på siden.

Ingredienser

Tortilla med strimlet svin, salat, ris og pesto

  • 1 pk strimlet svinekjøtt
  • 2 ss olje
  • 0,5 stk rød chili
  • Salt og pepper
  • 2 dl Fullkornsris
  • 1 dl urtepesto
  • Tortilla Hvete Eldorado
  • 2 poser Baby leaf mix
  • 1 dl Kesam mager
  • 1 stk Purre, skåret i ringer
  • 1 potte Koriander
  • 1 stk Lime

Slik gjør du

  1. Varm litt olje i en panne. Finhakk chili og ha det i pannen sammen med svinekjøttet. Stek det gyllent på høy varme under omrøring. Smak til med salt og pepper. På slutten har du i ris og blander godt sammen.
  2. Bre ut urtepesto på tortillalefsene og fordel de på tallerkenene. Legg på salat og kjøttblandingen med ris. Topp med litt mager Kesam, purre og koriander. Serveres med limebåter ved siden av.