Ingredienser
Svinekoteletter
-
4
stk
svinekoteletter
-
4
stk
vårløk
-
2
stk
epler
-
1
stk
blomkålhode
-
1
stk
sitron (saft av)
-
pepper
-
salt
-
1
dl
vann
-
2
ss
soyasaus
-
olje og smør til steking
Slik gjør du
-
Finhakk vårløk og skjær epler i båter. Lag blomkålrisen ved å rive blomkålen grovt med rivjern. Legg blomkålen i kokende vann og la den koke i ca 1 minutt, sil bort vannet og bland med vårløk, pepper og litt presset sitronsaft.
-
Pepre og salte svinekotelettene og stek dem i litt smør og olje. La eplebåtene steke med de siste 5 minuttene. Ta koteletter og epler ut av pannen og la dem hvile.
-
Lag sjyen ved å koke ut pannen med 1 dl vann og litt soyasaus. Server kotelettene med blomkålris, epler og sjysaus.