Ingredienser
Ytrefilet av svin i strimler
-
600
g
Ytrefilet svin
-
3
Sjalottløk
-
2
fedd
Hvitløk
-
4
cm
Ingefær
-
0,3
Chilipepper rød
-
2
ss
Nøytral olje
-
1,5
dl
Peanøttsmør
-
1
boks
Kokosmelk
-
Fullkornsris eller nudler til 4 personer
-
1
Paprika rød
-
4
Vårløk
-
1
Lime
-
Koriander frisk til servering
Slik gjør du
-
Skrell sjalottløk og kutt i båter. Finhakk hvitløk. Skrell ingefær og skjær i tynne skiver. Varm olje i en tykkbunnet gryte. Finhakk chili. La løk, hvitløk, ingefær og chili surre kort. Ha i peanøttsmør og kokosmelk. Kok opp under omrøring.
-
Strimle svinekjøtt. Ha kjøttet i gryten og la alt småkoke i ca 10 min.
-
Tilbered ris eller nudler som anvist på pakken.
-
Strimle paprika og vårløk. Ha det i gryta sammen med saft av 1 lime.
-
Server kjøttet og risen med peanøttsaus og fersk koriander. Server med grovhakkede tomater på toppen om du ønsker ekstra garnityr.