Bøkerøkt ytrefilet av svin med grillede reddiker og estragonsmør

Bøkerøkt ytrefilet av svin med grillede reddiker og estragonsmør

Nyt sommeren ved grillen!

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Bøkerøkt ytrefilet av svin med grillede reddiker

  1. Tørk godt av kjøttet, gni det inn med en klype salt og pepper og romtemperér det.
  2. Vend reddikene i olje og grill dem over direkte varme til de har fått fine grillmerker og så vidt har myknet.
  3. Grill kjøttet over direkte varme til det er ferdig stekt. Server med skiver av estragonsmør.

Estragonsmør

  1. Kjør sammen smør, tørket estragon, finrevet sitronskall og en klype salt i en liten foodprosessor (eller mos det sammen med en gaffel).
  2. Legg det over på et bakepapir, brett den ene kanten over og rull smøret til en tykk pølse. Tvinn endene sammen og legg den i fryseren.