Chop Suey wok med strimlet svin

Denne middagen tar deg under 15 min å lage.

Ingredienser

  • 350 g Strimlet svinekjøtt
  • 4 porsj. Boil in bag fullkornsris fra Eldorado
  • 1 stk Rød paprika
  • 1 pose Råkost mix
  • 100 g Sukkererter
  • Ybarra mild olivenolje
  • 120 g Blue Dragon Chop Suey

Slik gjør du

  1. Tilbered fullkornsris som anvist på pakken. Grovhakk grønnsakene (de skal kunne spises med spisepinner).
  2. Varm opp mild olivenolje i en wok eller stekepanne og stek kjøttet på høy varme et par minutter. Ha i grønnsakene og wok dem på tilsvarende høy varme et par minutter.
  3. Skru ned varmen på woken, tilsett Blue Dragon Chop Suey og rør om i 1-2 minutter. Tips: Piff opp retten med Blue Dragon Sweet Chilli saus.