Grillfilet av svin med grillet vårløksalat
Maten får det lille ekstra når også salaten grilles. Prøv denne gode retten til middag i dag!
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Grillfilet av svin med grillet vårløksalat
- Varm opp grillen. Grill kjøttet over direkte varme, til kjøttet så vidt er gjennomstekt og vårløken har mørnet og fått fine grillmerker.
- Kok eggene i 7 minutter, skyll dem i iskaldt vann og skrell dem.
- Pensle vårløkene med litt olje og dryss over flaksalt og pepper. Grill vårløkene over direkte varme, til de har mørnet og fått fine grillmerker.
- Finhakk sjalottløk, hvitløk og kapers og pisk sammen med eddik, 2 ss olje, grov- og Dijonsennep, estragon og en god klype salt.
- Vend de grillede vårløkene inn i dressingen og legg på toppen av rucculaen på et serveringsfat. Legg på eggene delt i to og avslutt med nykvernet pepper.
- Server grillfileten med salaten.