Ingredienser
-
600
g
indrefilet av svin
-
smør eller olje til steking
-
salt og pepper
-
8
stk
gulrøtter
-
0,5
stk
kålrot
-
1
stk
ingefær (ca 5 cm)
-
2
stk
saften av lime
-
2
ss
Oyster sauce
-
2
ss
soyasaus
-
1
fedd
hvitløk
-
1
dl
Usaltede peanøtter
-
1
potte
Koriander
Slik gjør du
-
Salte og pepre indrefileten. Stek den på høy varme på alle sider i ca. 10 min. La kjøttet hvile i folie mens du lager salaten. Grovrasp gulrøtter, kålrot og ingefær. Tilsett saften av to lime. Bland alt i en bolle. Bland østerssaus, soyasaus og finhakket hvitløk. Skjær kjøttet i skiver og legg de på salaten. Hell over dressingen. Server salaten med peanøtter og frisk koriander.