Gulrotsalat med indrefilet av svin, kålrot og koriander

Kjøttet kan byttes om med fisk eller kylling, eller spises uten kjøtt.

Ingredienser

  • 600 g indrefilet av svin
  • smør eller olje til steking
  • salt og pepper
  • 8 stk gulrøtter
  • 0,5 stk kålrot
  • 1 stk ingefær (ca 5 cm)
  • 2 stk saften av lime
  • 2 ss Oyster sauce
  • 2 ss soyasaus
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 dl Usaltede peanøtter
  • 1 potte Koriander

Slik gjør du

  1. Salte og pepre indrefileten. Stek den på høy varme på alle sider i ca. 10 min. La kjøttet hvile i folie mens du lager salaten. Grovrasp gulrøtter, kålrot og ingefær. Tilsett saften av to lime. Bland alt i en bolle. Bland østerssaus, soyasaus og finhakket hvitløk. Skjær kjøttet i skiver og legg de på salaten. Hell over dressingen. Server salaten med peanøtter og frisk koriander.