Indrefilet av svin med mozzarella-, oliven- og ertesalat

Lag en salat med masse godt i til kjøttet.

Ingredienser

Indrefilet av svin med mozzarella-, oliven- og ertesalat

  • 1 pk Svin indrefilet
  • Flaksalt og nykvernet pepper
  • 3 dl Frosne erter
  • 1 pose Babyleaf
  • 1 pose Ruccula
  • 1 dl Svarte oliven
  • 2 stk Mozzarella
  • 1 neve Frisk mynte
  • 1 neve Frisk basilikum
  • 1 stk Sitron
  • 3 ss Olivenolje
  • 1 ss Hvitvinseddik
  • 0,5 dl Pistasjnøtter
  • Flaksalt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Tørk godt av kjøttet. Gni det inn med et par klyper salt og pepper og romtemperér det.
  2. Grill kjøttet over direkte varme til det har fått fine grillmerker på alle sider og flytt det over på indirekte varme for å steke det ferdig. La det hvile. Server det skåret i delikate skiver sammen med salaten.
  3. Legg ertene i en sil, hell over kokende vann og legg dem over i en stor salatbolle sammen med baby leaf og ruccula, grovhakket oliven og mozzarella revet i grove biter. Grovhakk urtene og vend dem i.
  4. Rett før servering tilsetter du finrevet sitronskall, sitronsaft, olje, eddik og grovhakkede nøtter. Vend det godt sammen og smak det til med salt og pepper.