Sommerkoteletter med grillede grønnsaker og hvitløkssmør

Ingredienser

  • 4 stk Sommerkoteletter bøkerøkt
  • 1 pk Synnøve Hvitløkssmør
  • 1 pk Hjertesalat
  • 1 pk Reddiker
  • 2 ss Olivenolje
  • 0,5 ts Flaksalt
  • 2 ss Frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Romtemperer kjøttet og kryddersmøret.
  2. Del hjertesalatene og reddikene i to på langs og fjern eventuelle stygge stilker. Vend grønnsakene inn i litt olje og strø på salt.
  3. Grill kotelettene over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt. La dem hvile.
  4. Grill salaten og reddikene raskt over direkte varme til de har fått farge – pass godt på salaten.
  5. Smør kryddersmøret utover et serveringsfat, legg på grønnsakene og topp med litt ekstra olje, salt og finsnittet gressløk. Server sammen med kjøttet.