Sommerkoteletter med grillede poteter og reddiksmør

Sommerkoteletter med grillede poteter og reddiksmør

Koteletter er like godt på grillen som i panna. Lag sommerkoteletter til middag i dag!

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Sommerkoteletter med grillede poteter

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Skrubb potetene og kok dem i salt vann til de nesten er helt møre. Pense dem med olje og strø over en god klype flaksalt.
  3. Stek potetene i ovn på en bakeplate eller i form på 200 grader i 30-40 minutter med over- og undervarme eller varmluft.
  4. Stek kjøttet i panne på medium varme til det er akkurat gjennomstekt.
  5. Server toppet med reddiksmør.

Reddiksmør

  1. Legg smøret i en liten blandebolle.
  2. Skjær av roten og stilken på reddikene og riv dem grovt. Klem av så mye væske du klarer og rør reddikene godt sammen med smøret.
  3. Tilsett en klype salt, sitronsaft og finsnittet gressløk. Sett det kaldt til servering.