Sommerkoteletter med grillede poteter og reddiksmør
Koteletter er like godt på grillen som i panna. Lag sommerkoteletter til middag i dag!
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Sommerkoteletter med grillede poteter
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Skrubb potetene og kok dem i salt vann til de nesten er helt møre. Pense dem med olje og strø over en god klype flaksalt.
- Stek potetene i ovn på en bakeplate eller i form på 200 grader i 30-40 minutter med over- og undervarme eller varmluft.
- Stek kjøttet i panne på medium varme til det er akkurat gjennomstekt.
- Server toppet med reddiksmør.
Reddiksmør
- Legg smøret i en liten blandebolle.
- Skjær av roten og stilken på reddikene og riv dem grovt. Klem av så mye væske du klarer og rør reddikene godt sammen med smøret.
- Tilsett en klype salt, sitronsaft og finsnittet gressløk. Sett det kaldt til servering.