Spareribs med fennikel- og grillet ananassalsa

Spareribs med fennikel- og grillet ananassalsa

Lag mør og god spareribs og server den med fennikel- og ananassalsa.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Spareribs

  1. Romtemperér kjøttet.
  2. Skjær av skallet på ananasen og del den i skiver på ca. 1 cm. Grill kjøttet og ananasskivene over direkte varme til alt har fått fine grillmerker, kjøttet er ferdigstekt og ananasen har myknet litt. La kjøttet hvile.

Fennikel- og grillet ananassalsa

  1. Legg tre grillede ananaskiver i en blender sammen med halvparten av urtene, eddik, limesaft, honning, sennep og olje. Smak til med salt og pepper.
  2. Snitt fennikelen og rødløken i tynne skiver, finhakk chilien og legg dem i en salatbolle.
  3. Legg resten av ananasskivene i salatbollen sammen med resten av urtene, finhakket. Vend det sammen med dressingen og server sammen med kjøttet.