Spareribs med grillet vannmelon og BBQ-marinerte småpoteter

Spareribs med grillet vannmelon og BBQ-marinerte småpoteter

Har du prøvd å grille vannmelon før? Her får du melonen servert med herlig spareribs.

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Spareribs og BBQ-marinerte småpoteter

  1. Varm opp grillen til middels høy varme. Grill spareribsene over direkte varme til de har fått tydelige grillmerker og er gjennomvarme.
  2. Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann til de er nesten møre. Vend potetene i BBQ-saus. Grill potetene over direkte varme til de får en fin farge og er helt gjennomstekte.
  3. Skjær vannmelonen i 2 cm tykke skiver, deretter i båter. Finhakk rosmarin og rør sammen med olje, salt og pepper. Pensle blandingen over vannmelonstykkene. Grill dem over direkte varme i 3–5 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Server med sitronbåter til å klemme over.