Spareribs med grillet vannmelon og BBQ-marinerte småpoteter
Har du prøvd å grille vannmelon før? Her får du melonen servert med herlig spareribs.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Spareribs og BBQ-marinerte småpoteter
- Varm opp grillen til middels høy varme. Grill spareribsene over direkte varme til de har fått tydelige grillmerker og er gjennomvarme.
- Skrubb potetene og kok dem i lettsaltet vann til de er nesten møre. Vend potetene i BBQ-saus. Grill potetene over direkte varme til de får en fin farge og er helt gjennomstekte.
- Skjær vannmelonen i 2 cm tykke skiver, deretter i båter. Finhakk rosmarin og rør sammen med olje, salt og pepper. Pensle blandingen over vannmelonstykkene. Grill dem over direkte varme i 3–5 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Server med sitronbåter til å klemme over.