Svinekjøtt i karri

Svinekjøtt i karri

Denne middagen lager du på 20 minutter.

Ingredienser

  • 700 g Strimlet svinekjøtt
  • 4 porsjoner Boil in bag fullkornsris
  • 4 ss Solsikkeolje
  • 1 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk Chili
  • 1 boks Lett kokosmelk
  • 4 ts Karripulver
  • 1 stk Gul løk
  • 1 stk Rød paprika
  • 2 stk Gulrøtter
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kok fullkornsrisen etter anvisning på pakken.
  2. Varm olje i en wok eller en stekepanne med høy kant. Fres kjøttet sammen med finhakket hvitløk og chili på høy varme til det får litt farge. Ta kjøttet ut av pannen og legg det til siden.
  3. Hell kokosmelken og karrien i pannen. Kok opp. I mellomtiden skjærer du løken i båter, paprikaen i grove biter og gulrøttene i smale, tynne skiver. Ha kjøttet og alle grønnsakene i kokosmelken og la alt koke i ca. 10 min. Smak til med salt, pepper og evt. mer karri om du liker det sterkt.