Ingredienser
Svinewok med nudler og søtpotet
-
1
pk
1 strimlet svin
-
1
pk
Eggenudler
-
1
ss
Olivenolje
-
0,5
stk
Søtpotet
-
0,5
stk
Rødløk
-
0,5
stk
Paprika
-
1
neve
Sukkererter
-
0,5
stk
Chili
-
1
ss
Honning
-
1
ss
Soyasaus
-
1
ts
Sesamfrø
-
1
Koriander til pynt
Slik gjør du
-
Kok nudlene etter anvisning på pakken og sett til side.
-
Stek svinekjøttet i olje i en wok på høy varme og legg det i en bolle.
-
Skjær søtpotet og rødløk i tynne skiver og paprika i tynne strimler. Del sukkerertene i to og finhakk chili. Stek søtpoteten og løken i 2 til 4 minutter. Tilsett kjøttet, sukkerertene, paprikaen og chilien og stek i ytterligere et par minutter, grønnsakene skal fortsatt være sprø.
-
Rør inn honningen og soyasausen og strø over sesamfrøene. Server over nudlene toppet med koriander.